Preloader

Cake Shop

A Cake Shop-ban készülő finomságok mind-mind kézzel készített prémium desszertek, torták, piték és krémek.

+36 30 721 0773 [email protected] József Attila utca 12. 1051 Budapest

Kövessen minket!

Ne maradjon le a legfrissebb híreinkről. Kövessen minket a közösségi médiákon!

Rólunk

Cake Shop Budapest

Egy cukrászda vagyunk a belvárosban, ahol lebontottuk a falat a műhely és a vendégek között. Egy sütibolt, ahol minden recept szerelemből, kitartásból, desszertekbe-bolondulásból és önálló tudásból született. Egy hely, ami nem szeretne másra hasonlítani, csak otthon adni a folyó karamellnek, a csurgó csokinak, a púposodó tejszínhabnak. Egy világ, ahol a vaníliaillat erősebb minden – az ajtó előtt rekedt- gondnál.

Cake Shop Üzem

Egy műhely is vagyunk, ahol pont úgy készítünk el egy tortát mint tízezreket. Mert a jó mindig jó, és mert ha mi csinálunk valamit azt nagyon csináljuk. Itt készítjük el nap mint nap azokat a finomságokat, amelyek néha huncut módon és titkon, máskor származásuk büszkén hirdetve csodás kávézók pultjain roskadoznak.

Cake Shop Műhelyek

Egy egy nyitott konyha is vagyunk, ahol hiszünk abban, hogy a tudás végtelen. Nincs miért titkolóznunk. A receptekből, ötletekből sosem fogyunk ki, így örömmel osztjuk meg. Kicsik, nagyok, egyedül vagy sokan… örömsütni. Mi így adjuk át nektek azt, amink van. És végül egy mentes-birodalom is vagyunk, ahol hiszünk abban, hogy nem kell kompromisszumot kötni ha valaki glutén-, laktóz-, vagy épp cukormentes sütire vágyik. Egy hely, ahol a nyers tortának mindig van helye a pultban és ahol nem kényszerből hanem szerelemből alkotja a portfóliónkat ez az irány.

Egy kalóriabombás-tündérmese kellős közepén járunk, ami rengeteg munkával és kitartással, de mindenek fölött őszinte szenvedéllyel született meg. Teljes szívemből kívánom, hogy mindenki örömére: Sallay Fanni

a

Egy desszert több, mint édesség…

Valami olyan, ami kinyitja az ajtókat, összeköti az embereket, új élményt, emléket és értéket teremt.

2010-ben egy éjjelen a budapesti kis lakása konyhájában egy lány fáradhatatlanul kereste a tökéletes diótorta titkát. A textúrák, ízek, alapanyagok harmóniáját, és azt a kis különleges pluszt, ami elválasztja a jó desszertet a felejthetetlentől. Az elkészült tortát másnap elvitte egy kávézóba, ahol az utolsó morzsáig elkapkodták pillanatok alatt. Híre ment, egyre többet sütött, és a lány kinőtte a konyháját. Bővült a hely, a választék és vásárló kávézók száma, így született meg a Cake Shop.

Ma a Cake Shop Magyarországon a desszert-iparág vezető újítója. Még mindig Sallay Fanni tulajdonában és üzemeltetésében áll, aki a stratégiai döntéseken kívül a termékfejlesztés és minőségbiztosítás területeit vezeti. Mára nemzetközi multik portfólióját fejleszti és gyártja a cég, immáron kilépve Magyarországról Európába.

Minden megváltozott az elmúlt évek alatt. Két saját üzletet nyitottunk Budapest belvárosában, egy egészségtudatos (Cake Shop Healthy) és egy hedonista (Cake Shop Budapest) cukrászdát. Így első kézből kapunk vásárlói visszajelzéseket, amelynek köszönhetően a partnereink számára sokszorosan, nemzetközi közönségen tesztelt és személyre szabott desszerteket ajánlhatunk. A gyártás egy ipari egységbe költözött, ahol a legmagasabb nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek megfelelve, az aktuálisan elérhető legmodernebb technikával gépesített üzemben készülnek a desszertek – emberi kézzel. Olyan rendszereket dolgoztunk ki és olyan operációs hátteret illesztettünk mögé, melynek köszönhetően mindenki saját vendégkörének ízléséhez fejlesztünk egyedileg portfóliót – igazodva a gasztro-kulturális különbségekhez -, a trendeket mégis szem előtt tartva. Sok száz vagy ezer km-el arrébb a vásárló ugyan azt a minőséget kapja nap mint nap, mint helyben, a saját cukrászdánkban.

Egy dolog viszont nem változott. Az a szenvedély és szeretet, amivel megálmodjuk és elkészítjük az összes szeletet. Ahogy régen, most is pont olyan fontos az összes részlet. A legkiválóbb minőségű alapanyagok felkutatása, a mesterséges anyagok helyett a valódi ízek megmutatása. Az eredeti szenvedély ott van minden egyes tortában, amit kiadunk a kezünk közül, és bár minden pillanatban változunk – az ízlés, a trendek, az igények, a technika változásának megfelelően nagyon rugalmasan – az elkötelezettségünk és hitünk soha, de soha sem fog.